VISITEU EL NOSTRE

BLOG

I CONEGUI LES NOVETATS

50è ANIVERSARI!

01-Feb. Categoria:Info camping

Tenim la sort de comunicar-vos que aquest any 2022 és realment especial per a tota la família i l'equip de Càmping Aquarius: Complim 50 anys! Un aniversari molt especial i que ens encantaria celebrar amb tots vosaltres.


Si fem balanç d'aquests 50 anys, no podem estar més agraïts. Hem conegut famílies increïbles (de diverses generacions!), fins i tot hem fet amistat personal amb molts de vosaltres; hem après i millorat gràcies a l'experiència temporada rere temporada, amb l'objectiu de fer de les vostres vacances uns dies increïbles... però també, que us sentíssiu com a casa.


La situació mundial dels darrers anys ha alterat les nostres vides, però alhora ens ha fet valorar més les coses realment importants i gaudir més la vida. Just aquest any, en què esperem que sigui el definitiu per tornar a gaudir de debò, fem 50 anys i pensem fer d'aquesta temporada, una autèntica festa! 

I per això, sou IMPRESCINDIBLES!


A més, per a aquesta nova temporada, tenim moltes novetats que anirem avançant en les pròximes setmanes; tanmateix, avui volem informar-vos de les 3 festes 50 aniversari que celebrarem aquest estiu:


6 de juliol 3 d'agost 14 de setembre


Seran 3 jornades en què tindrem al llarg del dia diferents espectacles, música en directe, animació especial, sorteigs, foodtrucks i moltes sorpreses que encara no podem desvetllar! Així que, si encara no teniu la vostra reserva, ara és el moment de fer-la!

Us deixem una reflexió que ens agrada molt i diu així: Viatjar és l’única inversió que et fa més ric (Hans Christian Andersen)


Com sempre, moltes gràcies per formar part de #CampingAquarius
Família Rupp


 

Comentaris: 1

Constantin 16-Jul

Muchas gracias por la bebida más rica del mundo