BEZOEK ONZE

BLOG

EN LEER OVER HET NIEUWS

50STE VERJAARDAG!

01-Feb. Categorie:Info camping

We zijn blij te kunnen aankondigen dat 2022 een heel bijzonder jaar wordt voor de hele familie en het team van Camping Aquarius: we worden 50 jaar! Een heel speciaal jubileum dat we graag met u allen willen vieren!

Terugkijkend op deze 50 jaar, kunnen we niet dankbaarder zijn. We hebben veel leuke families ontmoet (van verschillende generaties!), en persoonlijke vrienden gemaakt met velen van jullie. Wij hebben, dankzij de jaarlijkse ervaringen, seizoen na seizoen geleerd en verbeterd, met als doel uw vakantie uniek te maken... en u tegelijkertijd thuis te laten voelen. 

De wereldsituatie van de laatste jaren heeft al onze levens veranderd, maar aan de andere kant heeft zij ons ook de echt belangrijke dingen doen waarderen en meer van het leven doen genieten. Vooral dit jaar, dat naar wij hopen het definitieve einde van deze situatie zal zijn, vieren wij ons 50-jarig bestaan en zijn wij van plan om van dit seizoen een echt feest te maken! En daarvoor, ben je ONGELOFELIJK!

Daarnaast hebben we voor dit nieuwe seizoen veel nieuws dat we in de komende weken bekend zullen maken; maar vandaag willen we jullie alvast op de hoogte brengen van de 50e jubileumfeesten die we deze zomer gaan vieren:

6 juli 3 augustus 14 september 

Er zullen 3 dagen zijn met verschillende shows, live muziek, speciaal entertainment, loterijen, foodtrucks en vele verrassingen die we nog niet kunnen verklappen! 

Dus, als je nog niet hebt gereserveerd, is het nu tijd om het te doen!

We willen u graag een gedachte meegeven die ons erg aanspreekt en die als volgt gaat: Reizen is de enige investering die je rijker maakt (Hans Christian Andersen).

Zoals altijd, hartelijk dank voor uw deelname aan #CampingAquarius. 

Familie Rupp


 

Opmerkingen: 1

Constantin 16-Jul

Muchas gracias por la bebida más rica del mundo