VISITEU EL NOSTRE

BLOG

I CONEGUI LES NOVETATS

BED and BIKE

06-Jul. Categoria:Info camping

Tant si ets amant del ciclisme de carretera, com si prefereixes la BTT o gaudir de tranquil·les passejades amb bicicleta, la Costa Brava i els Pirineus t'ofereixen el millor escenari per practicar aquest meravellós esport. Ens han atorgat el segell Bed&Bike, la insígnia que indica l'oferta de serveis exclusius per a ciclistes que busquen un allotjament que cobreixi totes les necessitats.

La Costa Brava i els Pirineus són el destí de referència per a ciclistes de tot el món. Això és degut a la gran riquesa paisatgística, camins i carreteres que semblen esculpides per a la pràctica d'aquest esport.

Esteu buscant un càmping per allotjar-vos durant el vostre pas amb bicicleta per l'Alt Empordà?

Benvinguts al Càmping Aquarius, un càmping familiar i acollidor situat a peu de la preciosa i llarga platja de Sant Pere Pescador al Parc Natural. L'enclavament i l'entorn fan de la nostra localització, el lloc perfecte per fer una parada a la vostra ruta.

Disposem de tots els serveis perquè la vostra estada aquí sigui perfecta i pràctica. T´oferim serveis d´allotjament específics per fer de la vostra parada, una bona experiència. Tenim un lloc específic on poder guardar, reparar o netejar la teva bicicleta, àrea d'assecat de roba, excursions guiades, lloguer de bicis o rutes per la zona, serveis de massatge quan acabi la vostra jornada esportiva i restaurants per reposar forces o utilitzar el servei take away si preferiu sortir sense perdre més temps.

A més, si esteu fent un itinerari amb bicicleta o alguna de les rutes de Vies Verdes o Pirinexus per diferents punts del territori, us oferim la possibilitat de reservar una única nit.

Si ets amant del ciclisme de carretera et recomanem fer rutes cap als ports de muntanya dels Pirineus, la ruta pels pobles medievals de la Costa Brava, les increïbles vistes de la carretera del Monestir de Sant Pere de Rodes o la infinitat de rutes que podràs trobar a prop de la capital del ciclisme, la ciutat de Girona. I pels amants de la BTT, us recomanem pedalar pel Llac de Banyoles o per les Vies Verdes que recorren quilòmetres i quilòmetres de natura entre la Costa Brava i els Pirineus.

Et perdràs aquest bonic espectacle?

Si teniu algun dubte, podeu consultar-nos a través de booking@campingaquarius.com o directament al telèfon +34 972 52 01 01

Us esperem! #BedandBikeCampingAquarius

 

Comentaris: 0