BEZOEK ONZE

BLOG

EN LEER OVER HET NIEUWS

BED and BIKE

06-Jul. Categorie:Info camping

Of u nu houdt van wielrennen op de weg, mountainbiken of rustige fietstochten maken, de Costa Brava en de Pyreneeën bieden u de beste omstandigheden om deze prachtige sport te beoefenen. Wij hebben het Bed&Bike zegel gekregen, dat het aanbod van exclusieve diensten aangeeft voor fietsers die op zoek zijn naar accommodatie die aan al hun behoeften voldoet.

De Costa Brava en de Pyreneeën zijn de referentiebestemming voor fietsers uit de hele wereld. Dat komt door de grote verscheidenheid aan landschappen, paden en wegen die gemaakt zijn voor het beoefenen van deze sport.

Zoekt u een camping voor uw fietstocht in de Alt Empordà?

Welkom op Camping Aquarius, een gezellige familiecamping gelegen in het hart van het Natuurpark, aan het mooie en lange strand van Sant Pere Pescador. De ligging en de omgeving maken van onze camping een ideale tussenstop op uw reis.

Wij hebben alle diensten om uw verblijf hier perfect en praktisch te maken. Wij bieden speciale accommodatiediensten om uw verblijf tot een goede ervaring te maken. Wij hebben een speciale plaats waar u uw fiets kunt stallen, repareren of schoonmaken, een droogruimte voor de was, excursies met gids, fietsverhuur of routes in de omgeving, massageservice voor na het sporten en restaurants waar u uw batterijen kunt opladen of de afhaalservice als u liever vertrekt zonder nog meer tijd te verliezen.

Als u een fietstocht maakt door verschillende delen van de streek, of als u één van de routes van de "Vías Verdes" of de "Pirinexus" aflegt, bieden wij u ook de mogelijkheid om slechts één nacht te boeken.

Als u een liefhebber bent van fietsen over de weg, raden wij u routes aan naar de bergpassen van de Pyreneeën, de route door de middeleeuwse dorpjes van de Costa Brava, de ongelooflijke uitzichten op de weg naar het klooster van Sant Pere de Rodes of de ontelbare routes die u kunt vinden in de buurt van de hoofdstad van de wielersport, de stad Girona. En voor de liefhebbers van mountainbike raden wij een fietstocht rond het meer van Banyoles aan, of over de "Vies Verdes" (groene paden), die kilometers lang door de natuur lopen tussen de Costa Brava en de Pyreneeën.

Wilt u deze mooie ervaring missen?

Als u vragen hebt, kunt u contact met ons opnemen via booking@campingaquarius.com of rechtstreeks op +34 972 52 01 01.

Wij wachten op u! #BedandBikeCampingAquarius

 

Opmerkingen: 0