Boekingsvoorwaarden - Camping Aquarius

Reserveringsvoorwaarden per 1 juli 2023

 1. De reservering is geldig na bevestiging door de camping na aanvaarding van de reserveringsvoorwaarden door de klant en wordt bindend na ontvangst van de aanbetaling van 100,-€ voor kampeerplaatsen of 300,-€ voor huuraccommodaties.

 2. Het is mogelijk om een specifiek perceelnummer te reserveren. Deze service geldt alleen voor kampeerplaatsen, niet voor accommodatie, en is onderhevig aan een "standplaatsgarantie fee" van 50,-€ of 100,-€ als de aankomstdatum in juli of augustus is. Niet compatibel met het gebruik van ACSI, CKE of CampCard.

 3. Voor reserveringen van huuraccommodaties (Anxova, Gamba, Pelaia, Pop, Rap, Sard, Tauró, Tonyina) moet de betaling van de totale prijs van het verblijf 30 dagen voor de datum van aankomst worden overgemaakt.

  Als de reservering binnen de laatste 30 dagen voor de aankomstdatum wordt gemaakt, moet de klant de volledige prijs voor het verblijf binnen een week betalen.

  Als deze betalingen niet binnen de aangegeven termijnen zijn gedaan, wordt de boeking automatisch geannuleerd. Camping Aquarius zal geen bericht sturen over het verstrijken van de termijn. In geval van niet-betaling van de tweede termijn, worden de reeds betaalde bedragen niet terugbetaald.

  Bij aankomst wordt een borg van 200,-€ gevraagd. Bij vertrek wordt de borg terugbetaald nadat de huuraccommodatie is gecontroleerd op netheid en schade.

 4. Alle boekingswijzigingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Een wijziging van data die geen verkorting van de verblijfsduur of verandering van kampeerplaatscategorie inhoudt, is kosteloos.

  In het geval van een verkorting van de verblijfsduur moet de klant een bedrag betalen dat gelijk is aan 20% van de prijs van de verkorte nachten.

  Als een reservering met "standplaatsgarantie" wordt gewijzigd, worden er 50,-€ omboekingskosten in rekening gebracht.

 5. In geval van annulering van de boeking door de klant, wat altijd schriftelijk moet gebeuren, verliest de klant alle vooruitbetalingen.

  We bieden de mogelijkheid om tegen een toeslag te boeken in de "gratis annuleringsmodus". Deze modus moet worden aangevraagd op het moment van boeken. Het is niet mogelijk om deze service later aan te vragen.

  In geval van annulering van de reservering gekoppeld aan een van de onderstaande evenementen (!), geeft de "gratis annuleringsmodus" recht op terugbetaling van de reserveringskosten en de vooruitbetaalde bedragen. In geval van onderbreking van het verblijf, geeft deze modus je recht op terugbetaling van het betaalde bedrag voor het deel van het verblijf waarvan je niet kunt genieten.

  De gevallen waarin de klant kan profiteren van de voordelen van de "gratis annuleringsmodus":

  1. Ernstige ziekte, ernstig ongeval of overlijden, onverwachte chirurgische ingreep, complicaties bij zwangerschap of miskraam of oproep voor orgaantransplantatie van de cliënt, zijn/haar echtgeno(o)t(e) of zijn/haar nakomelingen in de eerste en tweede graad.

  2. Ernstige schade als gevolg van diefstal, brand of soortgelijke oorzaken in het huis van de klant.

  3. Ontslag van de klant van het werk, op voorwaarde dat er geen mondelinge of schriftelijke kennisgeving is gedaan op het moment van boeking.

  4. Dagvaarding van de klant als partij, jurylid of getuige in een rechtbank of als lid van een stembureau.

  5. Piraterij in de lucht, te land of op zee, waardoor de klant zijn reis niet kan beginnen of voortzetten. Alle terreurdaden zijn uitgesloten.

  6. Diefstal van documenten of bagage waardoor de klant zijn/haar reis niet kan beginnen of voortzetten.

  7. In geval van pech of een ongeval met het voertuig van de klant waardoor de reis op betrouwbare wijze niet kan worden aangevangen. Beperkt tot een reparatiefactuur > 600,-€ en/of een reparatieduur van meer dan 8 uur.

  8. Verzoek aan de klant om officiële documenten voor te leggen en te ondertekenen die bekend worden na het boeken van de reis en die schriftelijk worden meegedeeld.

  De toeslag die moet worden betaald voor het gebruik van de "gratis annuleringsmodus" is afhankelijk van de totale prijs van het geboekte verblijf:

  Prijs van het verblijf Toeslag (eenmalig)
  tot 500 € 35,00 €
  501 tot 1000 € 45,00 €
  1001 tot 2000 € 60,00 €
  2001 tot 3000 € 70,00 €
  3001 tot 4000 € 80,00 €

  De "gratis annuleringsmodus" heeft een aflossingsvrije periode van 30 dagen en biedt geen dekking voor personen ouder dan 70 jaar. Annulering van de boeking als gevolg van besmettelijke ziekten of epidemieën van welke aard dan ook is uitgesloten, evenals annulering als gevolg van beperkingen of opschortingen op bevel van civiele of militaire autoriteiten als gevolg van de genoemde ziekten.

  Annulering van een reservering in de "gratis annuleringsmodus" moet schriftelijk en met bewijs worden gemeld aan de camping binnen 48 uur na het optreden van de gebeurtenis die het onmogelijk maakt om de reservering te gebruiken.

 6. In geval van annulering van de reservering door de camping wordt 100% van het betaalde bedrag terugbetaald. Deze annulering geeft in geen geval recht op rente of schadevergoeding.

 7. Indien het gereserveerde verblijf niet bezet is op de dag van aankomst of uiterlijk om 18.00 uur de volgende dag, vervalt de reservering en kan de directie van de camping vrijelijk beschikken over de staanplaats of accommodatie. De aanbetaling wordt niet terugbetaald.

  Als de klant een verlate aankomst aankondigt, moet hij/zij de volledige prijs betalen voor de dagen dat zijn/haar staanplaats of accommodatie vrijgehouden wordt.

 8. Als de klant voor de geboekte datum of 's nachts aankomt, wordt de overnachting met caravan of camper op de parkeerplaats voor de receptie in rekening gebracht als een verblijf op een "staanplaats type C".

 9. Als de klant de campingvoor de gereserveerde datum verlaat,, wordt 40% van de totale prijs van de nog te gebruiken diensten in rekening gebracht, tenzij hij/zij heeft gereserveerd in de "gratis annuleringsmodus".

 10. De maximale bezetting is als volgt:

  • in plaatsen: 6 personen

  • in de stacaravans Anxova en Sard: volwassenen (plus een klein kind)

  • in het appartement Tauró en in de stacaravans Gamba, Rap en Tonyina: 4 personen (plus een klein kind)

  • in de stacaravans Pop: 2 volwassenen en 3 kinderen

  • in de stacaravans Pelaia: 6 personen

 11. Honden (max. 3) zijn alleen toegestaan op de daarvoor bestemde plaatsen. In geen geval zijn honden toegestaan in onze huuraccommodaties.

 12. De huuraccommodatie is volledig uitgerust (inclusief beddengoed en handdoeken) en de klant gaat ermee akkoord er verantwoordelijk mee om te gaan. Als een item beschadigd is, zal de waarde ervan worden afgetrokken van de borg. Bij verlies van de sleutelkaart wordt 10,-€ van de borg afgetrokken.

 13. Houd er rekening mee dat sommige speciale aanbiedingen of tarieven die gekoppeld zijn aan een kortingskaart of -voucher onderhevig zijn aan speciale boekingsvoorwaarden (in de regel kan er geen gebruik worden gemaakt van de "standplaatsgarantie"). Als je gebruik wilt maken van een aanbieding, controleer dan vooraf de voorwaarden.

 14. De reservering is persoonlijk en niet overdraagbaar. Overdracht aan een andere persoon is alleen mogelijk met uitdrukkelijke toestemming van de campingdirectie.