BEZOEK ONZE

BLOG

EN LEER OVER HET NIEUWS

SUPER 50E VERJAARDAGSVERLOTING!

17-May. Categorie:Info camping

Hebt u een foto van uw kampeervakantie? Wilt u een van de 16 prijzen winnen om van een kampeervakantie te genieten? Blijf dit bericht lezen en wij zullen u er alles over vertellen, zodat u een van de 16 gelukkigen kunt zijn!


Ter gelegenheid van ons 50-jarig bestaan hebben wij besloten een verloting te houden voor kampeernachten. Wij zien graag de foto's van uw vakanties op de camping door de jaren heen en daarom willen wij dat deze foto's aan het licht komen!
Wij stellen u voor om naar de website te gaan die wij voor deze wedstrijd gecreëerd hebben, waar u zich gewoon moet registreren met een naam, e-mail en wachtwoord (wij zullen uw gegevens voor niets anders gebruiken dan om contact met u op te nemen voor het geval u de winnaar bent) en zodra u geregistreerd bent, kunt u een foto uploaden om deel te nemen of, als u dat liever doet, stemmen op de foto's van de andere deelnemers die u het mooist vindt. U kunt zo vaak stemmen als u wilt, zolang het maar verschillende foto's zijn. U kunt ook meedoen met zoveel foto's als u maar wilt. Hoe mooier of specialer de foto's zijn, hoe meer kans u maakt dat andere mensen op uw foto zullen stemmen! U kunt het hele seizoen meedoen, wij sluiten de wedstrijdpagina op 31 oktober en wij zullen de 16 meest gestemde foto's op 1 december bekendmaken. Wij laten de directe link naar de website achter, zodat u de regels van de wedstrijd en de verschillende prijzen kunt lezen.

Wij zijn zeer verheugd dat wij deze prijzen kunnen uitreiken en wij moedigen u aan deel te nemen!

Veel succes!
www.fotocampingaquarius.com 

Opmerkingen: 0