VISITEU EL NOSTRE

BLOG

I CONEGUI LES NOVETATS

CONSELLS PER UN VIATGE EN FAMILIA PER CARRETERA

15-May. Categoria:Info camping

T'encanten els viatges en família, però et falten idees per entretenir els vostres fills durant el viatge? En aquest post et deixem alguns consells per mantenir la família entretinguda al llarg del trajecte i durant les vacances:

Jocs de carretera:
Jocs com el "veo veo" o paraules encadenades són excel·lents opcions per jugar durant el viatge. També pots fer una llista de coses a buscar mentre condueixes, com ara animals, rètols o cotxes de colors específics. Un altre joc entretingut i que va bé a petits i grans és jugar a geografia, responent preguntes com "capital de ..." Una forma divertida de passar l'estona aprenent!
Hi ha també uns retoladors especials per a vidres, que si no us importa netejar les finestretes després, és una divertida manera que s'entretinguin pintant i esborrant a les finestres que tinguin al costat del seu seient.

Lectura:
Porta alguns llibres, revistes o còmics perquè cada membre de la família pugui
tenir alguna cosa per llegir durant el viatge. També podeu portar audiollibres per escoltar mentre es condueix.

Snacks:
Els snacks (patates, llaminadures o galetes preferides) són sempre un bon entreteniment i un dels que us aconsellem com a imprescindible perquè us poden salvar d'alguna situació crítica que pugui sorgir en el viatge.

Pel·lícules:
Si el teu cotxe o autocaravana tenen una pantalla, porta algunes pel·lícules
descarregades o posa algunes pel·lícules en streaming. Una altra opció és baixar les pel·lícules en una tauleta o telèfon mòbil. Amb aquest pla sols oblidar-te que viatges en família, almenys per una estona!


Un altre bon consell, encara que de vegades per a nosaltres pugui arribar a ser més pesat, és aprofitar i viatjar de nit, el màxim d'hores possible ja que així els nens solen dormir i no assabentar-se de res.

En cas de no poder o no encaixar aquesta opció, us recomanem fer parades on tinguin lloc per jugar com a parcs o places i deixar que es cansin, juguin i corrin. D'aquesta manera, quan es reprèn el viatge, solen descansar per força estona!

Finalment, una de les coses que els encanta sens dubte és rebre algun regal durant el viatge. Una cosa simple com una revista d'adhesius, per exemple. Els manté il·lusionats i entretinguts per un temps. Deixar alguna joguina o llibre amagat per a la tornada sempre funciona també, ja que per a ells és una novetat amb què s'entretindran més temps que amb la resta de coses que porten veient totes les vacances.

Agraïm la col·laboració de Nadine Rupp en aquest post, ja que gràcies a la seva experiència en viatges a la carretera amb nens, sobretot entre Alemanya i el càmping Aquarius, ens ha donat grans idees!

Amb aquests consells, estem segurs que mantindràs la teva família entretinguda i
gaudireu d'unes vacances plenes de diversió, aventures i records! No oblidis etiquetar-nos en tots els vostres plans durant les vostres vacances i ho compartirem amb la resta de la comunitat @campingaquarius.

Comentaris: 0