BEZOEK ONZE

BLOG

EN LEER OVER HET NIEUWS

TIPS VOOR GEZINSUITSTAPJES

15-May. Categorie:Info camping

Houdt u van reizen met het gezin, maar hebt u geen ideeën over hoe u uw kinderen tijdens de autorit kunt vermaken? Hier volgen enkele tips om het gezin onderweg en tijdens uw vakantie te vermaken:

 

Spelletjes voor onderweg: 

Spelletjes zoals "ik zie iets wat jij niet ziet" of "woordketting spelletjes" zijn geweldig om te spelen tijdens het reizen. U kunt ook een lijst maken van dingen waarop u moet letten tijdens het rijden, zoals dieren, borden of auto's in bepaalde kleuren. Een ander leuk spel dat geschikt is voor jong en oud is het aardrijkskundespel, waarbij je vragen moet beantwoorden als "hoofdstad van ..." - een leuke manier om de tijd door te brengen met leren!

Er zijn ook speciale stiften voor ramen. Als u het niet erg vindt om de ramen achteraf schoon te maken, is dit een leuke manier voor uw kinderen om de ramen naast hun stoel te beschilderen en uit te gummen. 

 

Lezen: 

Neem wat boeken, tijdschriften of strips mee, zodat elk gezinslid iets te lezen heeft. U kunt ook luisterboeken afspelen tijdens de reis.

 

Snacks:

Snacks (chips, snoep of favoriete koekjes) zijn altijd goed vermaak en een van de dingen die u zeker bij u moet hebben omdat ze u kunnen behoeden voor elke kritieke situatie die tijdens de reis kan ontstaan. 

 

Films: 

Als uw auto of camper een scherm heeft, neem dan wat gedownloade films mee of zet gestreamde films op. Een andere optie is het downloaden van films op een tablet of mobiele telefoon. Met dit plan vergeet u meestal dat u als gezin reist, althans voor een tijdje!

 

 

Een andere goede tip is om zoveel mogelijk 's nachts te reizen, ook al is dat voor ons soms vermoeiender, want dan slapen de kinderen meestal en vangen ze niets op. 

 

Als u geen gebruik kunt of wilt maken van deze optie, raden wij u aan tussenstops te maken op plaatsen waar ze een plek hebben om te spelen, zoals parken of dorpspleinen, zodat de kinderen kunnen spelen en rondrennen en moe worden. Zo zijn ze, wanneer ze hun reis voortzetten, eerst een tijdje rustig!

 

En tot slot vinden kinderen het leuk om tijdens de reis een cadeautje te krijgen. Iets simpels als een stickermagazine bijvoorbeeld. Dat houdt ze een tijdje bezig. Een speeltje of boek bewaren voor de terugreis werkt ook altijd, omdat het voor hen een nieuwigheid is die hen langer bezig houdt, dan de andere dingen waar ze de hele vakantie naar gekeken hebben. 

 

Wij zijn Nadine Rupp dankbaar voor haar medewerking aan dit bericht, want dankzij haar ervaring met roadtrips met kinderen, vooral tussen Duitsland en camping Aquarius, heeft zij ons geweldige ideeën gegeven!

 

Met deze tips weten wij zeker dat u uw gezin goed zult vermaken en dat u

genieten van een vakantie vol plezier, avontuur en herinneringen! Vergeet niet om ons al uw vakantieplannen te laten weten, zodat we ze kunnen delen met de rest van de gemeenschap @campingaquarius.

Opmerkingen: 0